Denuncien un peato per caminar fora del 'carril peato' de la ruta del aigua.





Es fa dir 'Batiste' per tal de mantindre el seu anonimat, doncs la por i la vergonya ha fet mella en ell. Tot es remonta al pasat mes de novembre. Batiste circulava per la zona peatonal de la sèquia. Quant arribava a l’altura de la plaça de Glorieta 20 de febrer, va ser parat per un agent de l’autoritat municipal que li va recriminar que no circulava correctament.
Hi ha que recordar primer que en aquest tram de la sèquia hi ha un trajecte pintat com a carril bici, pero no és un carril bici. En cada extrem de tram d'aquest carril hi ha pintat el anagrama d’un peato, aleshores, hi ha que considerar-lo un 'carril peato'? En nom d'aquesta autoritat local sí.



Davant d’un pasmat Batiste, l’agent de l’autoritat treu un bloc de multes i comença a tramitar la denuncia mentre que a Batiste no li queda més remei que protestar. Alega que no creu que existeixquen els anomenats 'Carrils peatons' i que no es pot multar per anar per la zona peatonal. Però l’agent de l’autoritat no s'immuta ni una mica i cita, mentre li entrega la multa: "el desconeixement de la llei no l’exclou de complir-la".
Batiste es nega a signar la 'papeleta' i diu que recorrirà.

Comentarios